Tekst - Punten onder slide

Taxi tot 40% korting

Zorgtaxi Rotterdam logo
Zorgtaxi Rotterdam
Tekst - Punten onder slide

Taxi op maat

Zorgtaxi Rotterdam logo
Zorgtaxi Rotterdam
Tekst - Punten onder slide

Rolstoelvervoer tot 70% korting

Zorgtaxi Rotterdam logo
Zorgtaxi Rotterdam
Tekst - Punten onder slide

Elektrische lift

Zorgtaxi Rotterdam logo
Zorgtaxi Rotterdam

Klanten reacties

Zorgtaxi Rotterdam

Wilt u weten wat andere klanten van onze services vinden? Hoe ervaren zij de taxiritten met onze chauffeurs en hoe verloopt de communicatie? Hieronder kunt u alle klanten reviews van Stadstaxi lezen. 

Wilt u zelf iets kwijt over onze service? Heeft u tips of bent u juist erg tevreden? Wij lezen graag uw reactie!

Reactie plaatsen

Reactie geplaatst door Gene Carr op 12 mei 2021

Hello,Do your online reviews give your customers confidence to buy from you? Customers are very savvy these days and will cyber-stalk you before buying. Your reviews need to be good in order for them to buy. If you don't have enough good reviews, they will not trust you and buy from someone who does. If you have bad reviews, they will go with someone that has good ones. Most companies don't even realize the massive amount of sales they're missing out on by having bad reviews or not enough reviews.We have helped many companies to improve their reputation online, by pushing negative reviews down in the search engines and reviews sites, and by getting many reviews removed completely. We have a variety of tricks up our sleeve to clear up your reputation, and even more tricks to get you good reviews on an ongoing basis while suppressing negative reviews.I would like to tell you more about our services and how they can help you. Do you have time in the next few days for a consultation on what we can do for you, what the costs are, how long it will take, and what our services have done for our other clients? We'd love to share the information with you and think it will help you whether you decide to use our services or not (there's no pressure).Please just let me know if you'd like more info and we can setup a time to chat.Many thanks!Thanks. Gene Carr

Reactie geplaatst door Leonard Short op 8 mei 2021

Hi, I am a Reputation Management specialist and I'm reaching out to see if you need help with your online reputation. Our services help you to get negative reviews removed, bury/dilute bad reviews in search engines, create appropriate responses, and get more positive reviews. I'm sure you already know how important good reviews are to your sales.Please let me know if you would like a free consultation on my services. I can tell you what service level I think would make the most sense for you and what the pricing would be. There is no pressure if it doesn't sound like something that you want, but the consultation will be very informative either way. Just let me know if you're interested and we can set up a time.Thanks!Leonard Short - Web Developer

Reactie geplaatst door Melanie Lee op 4 mei 2021

Hello there, I am just checking in to see if you need any help with your online reviews. We specialize in burying negative reviews in the search engines by getting other sites to rank above your negative reviews. We can also help you to get a lot more positive reviews to dilute negative reviews that are already out there. We would love to work with your company, so please let me know if you are interested in learning more about what we do.Thank you,Melanie Lee

Reactie geplaatst door Leonard Short op 3 mei 2021

Hi, I am a Reputation Management specialist and I'm reaching out to see if you need help with your online reputation. Our services help you to get negative reviews removed, bury/dilute bad reviews in search engines, create appropriate responses, and get more positive reviews. I'm sure you already know how important good reviews are to your sales.Please let me know if you would like a free consultation on my services. I can tell you what service level I think would make the most sense for you and what the pricing would be. There is no pressure if it doesn't sound like something that you want, but the consultation will be very informative either way. Just let me know if you're interested and we can set up a time.Thanks!Leonard Short - Web Developer

Reactie geplaatst door Leonard Short op 28 april 2021

Hi, I am a Reputation Management specialist and I'm reaching out to see if you need help with your online reputation. Our services help you to get negative reviews removed, bury/dilute bad reviews in search engines, create appropriate responses, and get more positive reviews. I'm sure you already know how important good reviews are to your sales.Please let me know if you would like a free consultation on my services. I can tell you what service level I think would make the most sense for you and what the pricing would be. There is no pressure if it doesn't sound like something that you want, but the consultation will be very informative either way. Just let me know if you're interested and we can set up a time.Thanks!Leonard Short - Web Developer

Reactie geplaatst door Carolyn Taylor op 26 april 2021

Hello There, I am hoping you're in need of a exceptional Web Design Specialist. Are you considering adding new design elements to your website in the near future or are you thinking of creating a completely new one? My rates are definitely reasonable and my work is a cut above the rest. I'm hoping you'll reply back and tell me if you would be interested in viewing some other websites I've built or maybe getting a web development proposal and I'll contact you quickly. Sincerely, Carolyn Taylor

Reactie geplaatst door Engles op 10 maart 2021

De klant heeft u 5 sterren gegeven Uitstekend verzorgd. Ruim op tijd

Reactie geplaatst door A.F van Vianen - Grosman op 3 maart 2021

De klant heeft u 5 sterren gegeven Top

Reactie geplaatst door Ron van Vianen op 24 februari 2021

De klant heeft u 5 sterren gegeven Fijne chauffeur

Reactie geplaatst door Dilek Ercan Cadi op 22 februari 2021

De klant heeft u 5 sterren gegeven Goeie service

Reactie geplaatst door Engles op 19 februari 2021

De klant heeft u 5 sterren gegeven Uitstekend verzorgd. Ruim op tijd.

Reactie plaatsen

Klanten reacties

Meer informatie?

010-8182823

Bereikbaar van Ma tot Vr van 08:00 tot 18:00

Contact
Tekst - Voorwaarden online boeken

Voorwaarden Vervoer

  • Reserveer minimaal 12 uur voor aanvang van het vervoer.
  • Variabele internetkorting op online betaling
  • Tijdsmarge 15 minuten.
  • Extra tussenstop toeslag €7,50.
Zorgtaxi Rotterdam logo
Zorgtaxi Rotterdam
Tekst - Voordelen online boeken

Voordelen

  • U word privé vervoerd
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Ook rolstoeltaxi voor het vervoer van rolstoel en scootmobiel
  • Geen toeslag voor het gebruik van transportrolstoel
  • Digitale facturatie met ritspecificaties
  • Vaste concurrerende tarieven
  • Acceptatie creditcard, PayPal en iDEAL
  • Taxi tarief berekenen en direct reserveren
  • 24/7 inzicht via e-mail en sms link in uw taxireservering
  • Bij keuze online betalen direct een factuur per e-mail
  • Internetkorting
Zorgtaxi Rotterdam logo
Zorgtaxi Rotterdam
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Taxi boeken

Online taxi Rotterdam bestellen

24/7 online zorg taxi Rotterdam bestellen in, van of naar Rotterdam.

Taxi Rotterdam Korting tot 40% en Meer!

Zieken taxi Rotterdam Korting tot 40% en Meer!

Rolstoel Taxi Rotterdam  Korting tot 70%!

Ouderen taxi Korting tot 70%!

Dé zorgtaxi in Rotterdam voor uw ziekenvervoer, rolstoelvervoer en ouderenvervoer

Bereken prijs zorg taxi Rotterdam via onze bestelmodule en reserveer snel een taxi.

Zie onze goedkope Zorg taxi Rotterdam taxi tarieven.

Tarieven Zorg taxi Rotterdam (taxi 1 tot 4 passagiers)

  • Taxi Rotterdam Airport v.a. €19
  • Taxi Rotterdam Schiphol v.a. €68
  • Taxi Rotterdam Antwerpen Airport v.a. €113
  • Taxi Rotterdam Brussel Airport v.a. €154
  • Taxi Rotterdam Charleroi Airport v.a. €217
  • Taxi Rotterdam Dusseldorf Airport v.a. €247
  • Taxi Rotterdam Eindhoven Airport v.a. €118
  • Taxi Rotterdam Weeze Airport v.a. €175

Tarieven Zorg taxi Rotterdam (taxibus tot 8 passagiers)

  • 8 persoons taxi Rotterdam Airport v.a. €29
  • 8 persoons taxi Rotterdam Schiphol v.a. €78
  • 8 persoons taxi Rotterdam Antwerpen Airport v.a. €123
  • 8 persoons taxi Rotterdam Brussel Airport v.a. €164
  • 8 persoons taxi Rotterdam Charleroi Airport v.a. €227
  • 8 persoons taxi Rotterdam Dusseldorf Airport v.a. €257
  • 8 persoons taxi Rotterdam Eindhoven Airport v.a. €128
  • 8 persoons taxi Rotterdam Weeze Airport v.a. €185

Tarieven Zorg taxi Rotterdam (rolstoeltaxi)

  • Rolstoelvervoer Rotterdam Airport v.a. €31
  • Rolstoelvervoer Schiphol v.a. €80
  • Rolstoelvervoer Antwerpen Airport v.a. €125
  • Rolstoelvervoer Brussel Airport v.a. €166
  • Rolstoelvervoer Charleroi Airport v.a. €229
  • Rolstoelvervoer Dusseldorf Airport v.a. €259
  • Rolstoelvervoer Eindhoven Airport v.a. €130
  • Rolstoelvervoer Weeze Airport v.a. €187

Vul onderstaand formulier in.

Vergeet niet de taxirit te valideren via de sms link in uw berichtenbox!

Bent u op zoek naar speciaal vervoer kies dan het gewenste vervoersmiddel.

Vooraf taxi kosten berekenen en betalen met iDeal, Creditcard, Pin of Contant!

Zorgtaxi Rotterdam logo
Zorgtaxi Rotterdam
Tekst - Voorwaarden online boeken

Voorwaarden Vervoer

  • Reserveer minimaal 12 uur voor aanvang van het vervoer.
  • Variabele internetkorting op online betaling
  • Tijdsmarge 15 minuten.
  • Extra tussenstop toeslag €7,50.
Zorgtaxi Rotterdam logo
Zorgtaxi Rotterdam
Tekst - Overonstitel

Over Zorgtaxi Rotterdam Taxi Centrale

Zorgtaxi Rotterdam logo
Zorgtaxi Rotterdam
haventaxi-rotterdam-over-ons
haventaxi-rotterdam-over-ons
Tekst - Over ons rechts

Taxicentrale Centrale Rotterdam

Zorgtaxi Rotterdam is een initiatief van Stadstaxi Rotterdam. Overal in de regio Rotterdam en daarbuiten kunt u gebruik maken van onze Zorgtaxi Rotterdam taxi's. Zorgtaxi Rotterdam zorgt voor uw vervoer op maat. Wij beschikken over de juiste middelen voor vervoer van ouderen, zieken en gehandicapten. Wij zorgen ervoor dat u comfortabel op uw bestemming komt. Onze luxe taxibussen hebben ruimte voor 8 personen of meerdere personen met rolstoel. U kunt ook uw rollator of scootmobiel meenemen. Onze taxibussen zijn voorzien van een elektrische lift, verlaagde instap en transportrolstoel.

U kunt onze Zorgtaxi Rotterdam taxi gebruiken in de omgeving van Rotterdam en waar dan ook. De taxi's van Zorgtaxi Rotterdam rijden in en rond de regio Rotterdam. Wij zijn een taxibedrijf in Rotterdam, ons taxibedrijf heet Stadstaxi Rotterdam of Taxicentrale Rotterdam en we zijn gevestigd in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen met onze Rotterdamse Taxi Centrale. U kunt telefonisch of online een taxi bestellen.

Rotterdam Taxi Services

Zorgtaxi Rotterdam is gespecialiseerd in zorgvervoer, rolstoelvervoer, groepsvervoer, personenvervoer en vliegveldtaxi per taxi of luxe taxibus. Wij verzorgen ook speciaal vervoer zoals ouderenvervoer, leerlingenvervoer en ziekenvervoer of te wel medisch vervoer, naar en van een ziekenhuis, zorgverlener of instelling. Wij verlenen een rolstoel ziekenhuis service van kamer tot kamer. Zorgtaxi Rotterdam komt u ophalen op de afdeling van het ziekenhuis en brengt u eventueel naar uw kamer of woning. Wanneer u niet mobiel bent en afhankelijk bent van een rolstoel dan halen wij u op met onze transportrolstoel.

Taxi Rotterdam bestellen 010-818.28.23

U kunt een taxi Rotterdam bestellen door te bellen naar ons nummer: 010-818.28.23 Onze klantenservice staat van Maandag tot Vrijdag tussen 8.00 en 18.00, voor u klaar voor al uw vragen en/of prijsopgaven.

Goedkoopste taxi Rotterdam

Zorg taxi Rotterdam is de Rotterdamse Taxicentrale die de goedkoopste tarieven van Rotterdam hanteert. Al vanaf €15,00 kunt u een vervoer bestellen. U krijgt altijd korting op uw vervoer tot 40% en meer!

Bereken prijs zorgtaxi

Snel de prijs van vervoer in, van of naar Rotterdam berekenen. Tot 70% goedkoper dan de meterprijs! Bereken de vaste ritprijs online, geen ondoorzichtige toeslagen of verrassingen achteraf!

Online taxi Rotterdam reserveren

Eenvoudig online taxi Rotterdam reserveren. 24/7 online vervoer bestellen in, van of naar Rotterdam. Bestel je vervoer vooraf online. Vul het formulier online in en valideer de taxirit via de sms link in uw berichten box!

Favoriete bestemmingen

Stadsdelen Rotterdam

Rotterdam Noord - Rotterdam Zuid - Rotterdam West - Rotterdam Oost - Rotterdam Centrum - Rotterdam Alexanderpolder - Rotterdam Hoogvliet

Station's Rotterdam

Rotterdam Centraal - Rotterdam Alexander - Rotterdam Blaak - Rotterdam Lombardijen - Rotterdam Noord

Metrostation's Rotterdam

Station Rotterdam Alexander - Capelsebrug - Zuidplein

Winkelcentra Rotterdam

Alexandrium Shopping Center - Winkelcentrum Zuidplein - Coolsingel - Koopgoot - de Terp

Ziekenhuizen

Franciscus Gasthuis - Ikazia Ziekenhuis Rotterdam - Maasstad Ziekenhuis - Erasmus MC - Erasmus MC-Sophia‎ - IJssellandziekenhuis - Het Oogziekenhuis Rotterdam - Vlietland ziekenhuis - LangeLand Ziekenhuis - Reinier de Graaf Ziekenhuis - Spijkenisse Medisch Centrum - Albert Schweitzer ziekenhuis - HMC Bronovo - HagaZiekenhuis van Den Haag - Groene Hart Ziekenhuis - HMC Westeinde - Alrijne Ziekenhuis Leiden - LUMC Leiden

Theater's

Nieuwe Luxor Theater Rotterdam - Oude Luxor Theater Rotterdam - Theater Rotterdam Schouwburg- Theater Zuidplein (Rotterdam)

Stadion's

Stadion Feijenoord (de kuip) - Sparta Stadion (Het Kasteel) - Excelsior Stadion

Bezienswaardigheden

Maritiem Museum - Water Taxi Rotterdam - Kijk-Kubus - Euromast - Erasmusbrug - Museum Boijmans Van Beuningen - Diergaarde Blijdorp - Kunsthal Rotterdam - Markthal - De Doelen - Plaswijckpark - Waterbus - Spido - Speedboat Adventure Rotterdam

Evenementen

Ahoy - North Sea Jazz Festival - Wereld Havendagen - ABN AMRO World Tennis Tournament - De Nacht van de Kaap - Rotterdam Pride - Kerstcircus Ahoy - Zesdaagse van Rotterdam - De Vrienden van Amstel Live - CHIO Rotterdam - Wereld Havendagen - Marathon Rotterdam

Vliegvelden

Rotterdam Airport - Amsterdam Schiphol Airport - Eindhoven Airport - Brussel-Nationaal Zaventem - Brussel Zuid - Charleroi - Weeze Airport - Düsseldorf International Airport

Lees meer Boek taxi online

Zorgtaxi Rotterdam logo
Zorgtaxi Rotterdam
Wilt u door ons gebracht of opgehaald worden?

Copyright © 2021 Zorgtaxi Rotterdam | Privacyverklaring | Cookies | Disclaimer | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM